Een succesvolle verkoop start bij een correcte schatting

Schatting

Wil je weten hoeveel je eigendom waard is?

Gelieve uw aanspreking in te vullen
Gelieve uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mail in te vullen
Gelieve uw telefoon in te vullen
Gelieve een adres in te vullen
Gelieve akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden
Schatting
Schatting

Hoe bepaal je een correcte prijs van een eigendom?

Immo Janssen-Marres is reeds meer dan 30 jaar actief als vastgoedkantoor in Zuid-Limburg en het noorden van de provincie Luik. We kennen de regio dan ook door en door.

Tijdens een uitvoerig plaatsbezoek stellen we jou een aantal gerichte vragen om samen de mogelijkheden en beperkingen in kaart te brengen. In een vervolggesprek lichten we ons schattingsverslag toe en bepalen we samen de vraagprijs.

De vraag is altijd hoeveel een potentiële koper zou willen betalen voor jouw eigendom en welk bedrag je zelf wilt verzilveren. Beide vragen dienen kritisch en realistisch benaderd te worden zodat de transactie voor alle partijen vlot, eerlijk en transparant verloopt.

Een realistische schatting in 3 stappen

Contacteer ons gerust

Vraag een vrijblijvende schatting via bovenstaand invulformulier of telefonisch op het nummer
+32 12 45 41 87.

Eerste bezoek

We nemen graag de tijd voor een persoonlijke kennismaking in de eigendom die je wenst te verkopen, te verhuren of te ontwikkelen. Alle kenmerken worden grondig onderzocht om nadien te verwerken in een uitgebreid taxatieverslag.

Het resultaat

Pas wanneer we de uitkomst van onze berekening op papier hebben staan, vragen we naar jouw verwachtingen. Zo mag je er zeker van zijn dat onze waardebepaling objectief gebaseerd is op marktkennis en ervaring.