Nieuwbouw

Nieuwbouw : Residentie Mheer te RIEMST (3770) - Prijs

Residentie Mheer

3770 RIEMST

Residentie Mheer is een kleinschalig project bestaande uit 6 appartementen gebouwd met optimaal en energiezuinig comfort als uitgangspunt. De residentie is uiterst rustig gelegen te Valmeer, Riemst. In het dorp zelf zijn er allerlei voorzieningen aanwezig: slager, krantenwinkel, school,...Omliggende steden als Maastricht, Tongeren, Visé zijn vlot bereikbaar.
Nieuwbouw : Hoeve Wiosello te LANAKEN (3620) - Prijs

Hoeve Wiosello

3620 LANAKEN

Maak kennis met residentie Hoeve Wiosello, waar trendy en betaalbaar wonen mogelijk is in de setting van een moderne vierkantshoeve. Het project bestaat uit 12 wooneenheden die beantwoorden aan de hedendaagse comfort- en energienormen. Kortom: heerlijk om te wonen, slim om te investeren! Hoeve Wiosello vormt een perfecte combinatie van esthetiek en praktische afwegingen. De 9 woningen en 3 appartementen geven uit op een verrassend mooi binnenhof en beschikken daarnaast elk over een privatieve...
Nieuwbouw : Residentie Roosburg te ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (3770) - Prijs

Residentie Roosburg

3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER

Residentie Roosburg is een kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 7 energiezuinige appartementen gelegen te Riemst. Hier wonen is kiezen voor een landelijke omgeving gecombineerd met een vlotte bereikbaarheid van omliggende steden Maastricht, Visé, Tongeren en Bilzen. De woonoppervlaktes variëren tussen 60 en 106 m2, elk appartement heeft zijn eigen terras en autostandplaats. De combinatie van kleinschaligheid, variatie en een moderne architectuur geven dit project zuurstof. Kortom res...
Nieuwbouw : Residentie Eridor te OPGRIMBIE (3630) - Prijs

Residentie Eridor

3630 OPGRIMBIE

Residentie Eridor is een stijlvol nieuwbouwproject bestaande uit 6 appartementen. Met het oog op hedendaags comfort wordt deze residentie gebouwd in het centrum van Opgrimbie. Allerhande voorzieningen zijn op wandelafstand gelegen. De oprit van de autostrade E314 ligt op slechts enkele min., net zoals Maasmechelen centrum.
Nieuwbouw : Residentie Dajo te LANAKEN (3620) - Prijs

Residentie Dajo

3620 LANAKEN

Woonproject Dajo, de perfecte mix van praktisch wooncomfort en hedendaagse architectuur! Het project is gelegen in het centrum van Veldwezelt, een deelgemeente van Lanaken, waar alle nodige faciliteiten binnen handbereik gelegen zijn. De sfeervolle, bruisende stad Maastricht ligt op slechts enkele autominuten. Residentie DAJO bestaat uit 13 appartementen en evenveel standplaatsen in de ondergrondse parkeergarage. Het gebouw is voorzien van een lift.
Nieuwbouw : Op 't Lindje te ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (3770) - Prijs

Op 't Lindje

3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER

Moderne nieuwbouwwoningen binnen woonproject Roosburg, dat gelegen is op een rustige locatie te Zichen-Zussen-Bolder. Bovendien zijn allerhande faciliteiten en belangrijke uitvalswegen richting Maastricht, Tongeren, Bilzen, Visé,... vlot bereikbaar.