Nieuwbouw

Nieuwbouw : Hoeve Wiosello te LANAKEN (3620) - Prijs

Hoeve Wiosello

3620 LANAKEN

Maak kennis met residentie Hoeve Wiosello, waar trendy en betaalbaar wonen mogelijk is in de setting van een moderne vierkantshoeve. Het project bestaat uit 12 wooneenheden die beantwoorden aan de hedendaagse comfort- en energienormen. Kortom: heerlijk om te wonen, slim om te investeren! Hoeve Wiosello vormt een perfecte combinatie van esthetiek en praktische afwegingen. De 9 woningen en 3 appartementen geven uit op een verrassend mooi binnenhof en beschikken daarnaast elk over een privatieve...
Reeds 75% Verkocht
Nieuwbouw : Residentie Roosburg te ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (3770) - Prijs

Residentie Roosburg

3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER

Residentie Roosburg is een kwalitatief nieuwbouwproject bestaande uit 7 energiezuinige appartementen gelegen te Riemst. Hier wonen is kiezen voor een landelijke omgeving gecombineerd met een vlotte bereikbaarheid van omliggende steden Maastricht, Visé, Tongeren en Bilzen. De woonoppervlaktes variëren tussen 60 en 106 m2, elk appartement heeft zijn eigen terras en autostandplaats. De combinatie van kleinschaligheid, variatie en een moderne architectuur geven dit project zuurstof. Kortom res...
Nieuwbouw : Residentie Eridor te OPGRIMBIE (3630) - Prijs

Residentie Eridor

3630 OPGRIMBIE

Residentie Eridor is een stijlvol nieuwbouwproject bestaande uit 6 appartementen. Met het oog op hedendaags comfort wordt deze residentie gebouwd in het centrum van Opgrimbie. Allerhande voorzieningen zijn op wandelafstand gelegen. De oprit van de autostrade E314 ligt op slechts enkele min., net zoals Maasmechelen centrum.
Nieuwbouw : Op 't Lindje te ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (3770) - Prijs

Op 't Lindje

3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER

Moderne nieuwbouwwoningen binnen woonproject Roosburg, dat gelegen is op een rustige locatie te Zichen-Zussen-Bolder. Bovendien zijn allerhande faciliteiten en belangrijke uitvalswegen richting Maastricht, Tongeren, Bilzen, Visé,... vlot bereikbaar.
Nieuwbouw : Rosmeerstraat te BILZEN (3740) - Prijs

Rosmeerstraat

3740 BILZEN

3 Nieuwbouwwoningen (HOB-GB-HOB) elk met 3 slaapkamers, tuin en ruime garage. Dit project is gelegen in het rustige dorp Rosmeer, vlakbij het sfeervolle Bilzen en oprit E313. Ook andere steden als Maastricht, Tongeren,... zijn vlot bereikbaar. De middelste woning is reeds volledig afgewerkt. De 2 halfvrijstaande woningen worden CASCO afgewerkt.
Nieuwbouw : Residentie De Heenen Berg te RIEMST (3770) - Prijs

Residentie De Heenen Berg

3770 RIEMST

Residentie Heenen Berg, bestaande uit 5 CASCO nieuwbouwappartementen, werd ontworpen met het oog op maximaal woongenot in een hedendaags kader.