Een vastgoedbeslissing neem je in vertrouwen.

Over ons

Correct advies en klantgerichte begeleiding bij het verwerven en beheren van vastgoed

Al meer dan 30 jaar zijn onze passie voor vastgoed, een gezonde interesse in cijfers en de voldoening die we halen uit tevreden klanten de fundamenten van ons familiebedrijf.

Bij het verwerven of beheren van vastgoed horen vaak belangrijke beslissingen. Onze realistische kijk op uw project heeft door de jaren heen enorm bijgedragen tot een sterke reputatie in de regio.

Onze pro-actieve aanpak maakt u vrij van alle zorgen, vanaf de waardebepaling tot en met de notariële akte en waar nodig ook daarna.

Naast de technologische ontwikkelingen die plaatsvinden in de vastgoedwereld blijven wij inzetten op persoonlijk contact.

Over ons
Over ons

Een vastgoedmakelaar die je adviseert én begeleidt

De kwaliteit van een vastgoedtransactie valt of staat met correct advies. Wij maken graag tijd om jouw project in detail te bekijken en te luisteren naar jouw verwachtingen. Immo Janssen-Marres geeft je naast het advies bij verkoop of verhuur ook advies omtrent investeren, ontwikkelen en fiscaal optimaliseren van al jouw vastgoed.

Eens jouw doelstelling duidelijk is begeleiden we je graag als een waardige partner doorheen het hele proces. Immo Janssen-Marres zorgt voor een volledig dossier, inclusief de juiste attesten en alle administratieve verplichtingen. Een goed onderbouwd verhaal is een solide basis om jouw project uiteindelijk te besluiten bij de notaris, samen met alle betrokkenen rond de tafel.

Waarom kiezen voor Immo Janssen-Marres?

Passie voor vastgoed
Passie is wat iemand in beweging brengt. Het geeft zin om te doen wat je moet doen. Waar jij problemen en moeilijkheden ziet, trachten wij te zorgen voor oplossingen. Onze passie voor vastgoed is net datgene wat ons dagelijks motiveert om een antwoord te bieden op jouw vastgoedvraag.
Aanwezig, altijd en overal
Iedereen in de regio heeft ons ongetwijfeld al eens in het straatbeeld gezien. Dat komt omdat we sinds de oprichting permanent investeren in een sterke marketingmix die bestaat uit diverse kanalen. Visibiliteit in het straatbeeld is daar een belangrijke pijler van die bijdraagt tot een groot vertrouwen.
Betrouwbaar en realistisch
Een realistische en eerlijke kijk op jouw project verdient zich snel terug. Immo Janssen-Marres durft te zeggen waar het op staat, ook al is dat niet altijd wat je wilde horen. Deze vorm van open communicatie in combinatie met een transparante begeleiding maken van ons een betrouwbare partner voor jouw project.
Partner bij belangrijke beslissingen
Doorgaans vraagt het verwerven of beheren van vastgoed om het nemen van belangrijke beslissingen. In sommige gevallen is de impact van zo’n beslissing niet te onderschatten. Uit ervaring weten we dat onze opgebouwde expertise een daadwerkelijk verschil kan maken. Daarom staan we bij elke klant zij aan zij, zoals je dat van een echte partner mag verwachten.
Jong en dynamisch
Ons jong en dynamisch team zet zich dagelijks in voor een maximale klantentevredenheid. En ze willen daar best ver in gaan. Het persoonlijk contact en de manier waarop je de volledige samenwerking beleeft zullen je zeker zo lang bijblijven als het concreet antwoord op jouw initiële vastgoedvraag.

Het team