Te koop aanbieden

U wilt een onroerend goed te koop aanbieden bij ons kantoor? Een goede keuze!

>     De juiste vraagprijs

Een correcte prijszetting is essentieel voor een doeltreffend verkoopproces. Wij kennen de markt door en door en hebben de nodige knowhow in huis om elk type vastgoed correct te taxeren.

>     Een compleet verkoopdossier

Een goede makelaar kan zijn troeven pas uitspelen wanneer hij 100% geïnformeerd is over zijn pand. Vandaar dat het van cruciaal belang is om een volledig dossier samen te stellen zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Wij verzamelen voor u de nodige informatie en documenten zoals het EPC, stedenbouwkundige inlichtingen enz.

>     Publiciteit die gezien wordt

Met een doordachte publiciteitsmix plaatsen wij uw eigendom zoveel mogelijk onder de aandacht van kandidaat-kopers in Vlaanderen, Wallonië en Nederland. Aan de hand van onze kwalitatieve website, foto's en virtuele tours slagen wij erin uw eigendom op haar best te tonen. Daarnaast zorgt onze efficiënte database ervoor dat kandidaat-kopers onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van nieuw aanbod dat overeenstemt met hun zoekcriteria

>     No cure, no pay

Zolang wij niet slagen in de verkoop van uw eigendom bent u ons geen enkel ereloon verschuldigd.

>     Afhandeling van compromis tot akte

Wanneer wij een geschikte koper voor uw eigendom gevonden hebben, begeleiden wij u tijdens de volledige afhandeling van de transactie.

 

Voor een vrijblijvende afspraak kan u het contactformulier op de pagina "contact" invullen of ons contacteren op het nummer: 012 45 41 87.