Hoeve Wiosello

100% Verkocht

3620 LANAKEN

Types: Villa/Woning/Hoeve (9) ; Appartement (3)

In vierkantshoeve Wiosello woon je picobello

Maak kennis met residentie Hoeve Wiosello, waar trendy en betaalbaar wonen mogelijk is in de setting van een moderne vierkantshoeve. Het project bestaat uit 12 wooneenheden die beantwoorden aan de hedendaagse comfort- en energienormen. Kortom: heerlijk om te wonen, slim om te investeren! Hoeve Wiosello vormt een perfecte combinatie van esthetiek en praktische afwegingen. De 9 woningen en 3 appartementen geven uit op een verrassend mooi binnenhof en beschikken daarnaast elk over een privatieve tuin en/of terras. Bovendien is er voor elke wooneenheid een dubbele garage of een garage + berging voorzien.

Maak kennis met residentie Hoeve Wiosello, waar trendy en betaalbaar wonen mogelijk is in de setting van een moderne vierkantshoeve. Het project bestaat uit 12 wooneenheden die beantwoorden aan de hedendaagse comfort- en energienormen. Kortom: heerlijk om te wonen, slim om te investeren!

 

Hoeve Wiosello vormt een perfecte combinatie van esthetiek en praktische afwegingen. De 9 woningen en 3 appartementen geven uit op een verrassend mooi binnenhof en beschikken daarnaast elk over een privatieve tuin en/of terras. Bovendien is er voor elke wooneenheid een dubbele garage of een garage + berging voorzien.

Foto 1 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs Foto 2 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs Foto 3 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs Foto 4 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs Foto 5 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs Foto 6 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs Foto 7 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs Foto 8 :  te 3620 LANAKEN (België) - Prijs
Geen documenten