Op 't Lindje

100% Verkocht

3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER

Moderne nieuwbouwwoningen binnen woonproject Roosburg, dat gelegen is op een rustige locatie te Zichen-Zussen-Bolder. Bovendien zijn allerhande faciliteiten en belangrijke uitvalswegen richting Maastricht, Tongeren, Bilzen, Visé,... vlot bereikbaar.

Twee moderne nieuwbouwwoningen met 3slpk, KELDER, CARPORT en TUINBERGING. De woning maakt deel uit van het woonproject Roosburg dat gelegen is op een rustige locatie te Zichen-Zussen-Bolder. Bovendien zijn allerhande faciliteiten en belangrijke uitvalswegen richting Maastricht, Tongeren, Bilzen, Visé,... vlot bereikbaar.

 

CASCO

 

De woning wordt CASCO winddicht afgewerkt: ruwbouw + ramen. De carport en tuinberging worden gemetst en bekleed met hetzelfde hout als in de gevel verwerkt wordt. Volledige afwerking is ook bespreekbaar en gebeurt naar keuze van de koper. De bouwwerken worden aangevat na aankoop.

 

BEN-WONING

 

De kwalitatieve ruwbouw laat toe om een E-peil te bereiken van 25 of minder, mits de nodige investeringen gedaan worden in groene energie  bij de afwerking (bijv. zonnepanelen,...). Deze groene investeringen verlagen niet alleen de energiefactuur, maar leveren ook mooie premies op!

 

Dak en muren worden geïsoleerd naar huidige normen. Voor het buitenschrijnwerk werd er gekozen voor hoogwaardige aluminiumramen van het merk Schüco met dubbele isolerende beglazing.

 

INDELING

 

Kelder: Een groot en praktisch voordeel van deze nieuwbouwwoning is de ruime kelder: 83m2.

 

Gelijkvloers: Inkomhal met gastentoilet. Riante leefruimte met grote raampartijen en aansluitende open keuken. Berging.

 

1e Verdieping: nachthall. 3 Slaapkamers. Badkamer met ruimte voor ligbad, douche, toilet en meubel met lavabo.

 

Foto 1 : Woning te 3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (België) - Prijs Foto 2 : Woning te 3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (België) - Prijs Foto 3 : Woning te 3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (België) - Prijs Foto 4 : Woning te 3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (België) - Prijs Foto 5 : Woning te 3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (België) - Prijs Foto 6 : Woning te 3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER (België) - Prijs
Geen documenten